Laxburgare med salsa och rostad morot

Snabblagad och smakrik fiskmåltid. Till laxburgarna serveras ugnsbakade potatisklyftor och morötter samt den krispiga kålen pak choi. Servera laxburgarna med frisk och kryddig salsa av mango och ananas.
4 portioner
Ingredienser
- 2 bakpotatsiar (300 gram per potatis)
- 500 gram morötter
- Olja
- Salt
- Svartpeppar
- 250 gram pak choi
- 2 förpackningar laxburgare (8 st)
- 1 förpackning salsa sås med mango, pappaya och annanas.
- Sätt på ungen på 225 grader, och sätt in en plåt
- Skär potatisen i klyftor
- Skölj, ansa och dela morötterna på längden
- Blanda potatisen, morötterna och olja i en bunke
- Häll ut rotfrukterna på den varma plåten och krydda med salt och peppar.
- Sätt in plåten i ungnen tills potatisen är mjuk (ca 25 minuter)
- Tillaga burgarna enligt vad som står anvisat på förpackningen.
- Strimla pak choien
- Njut av din fantastiska matkonst